Zuidereiland
Hoi!
Ben ik weer hoor, sorry voor het stalken maar ik dacht dat jullie het vast wel interessant zouden vinden om overmijn (en die van Naomi, duidelijk) grote reis van 16 dagen door het Zuidereiland van Nieuw Zeeland te lezen. Zo niet, dan toch.
Het schema ziet er als volgt uit:
24/12 07:25 Met de Overlander trein van Auckland naar Wellington (met Tom, die
heeltoevallig ook in deze trein zit)
26/12 Wellington - Picton
27/12 8am 'Swim with Dolphins' -cruise
‘s Middags worden we opgehaald door Sven en Jos om metdeze twee mannenverder te reizen naar Queenstown:
28/12 Punakaiki - Pancake rocks
29.12 Fox Glacier Full day en s'avonds naar Haast rijden.
30/12 Tussen Haast en Wanaka relaxt touren en in Wanaka naar Puzzling World
(interactief puzzelen, $12.50 blijkt geweldig te zijn)
31/12 Queenstown
03/01 Gunns Camp - Invercargillen Stewart Island
04/01Stewart Island- Curio Bay - Dunedin
05/01 Dunedin - Omarama - Mt Cook
06/01 Mt Cook - Tekapo - Christchurch
Van 7januarit/m 9 januari zijn we in Christchurch. We vliegen 9 Januari om half 8 ‘s ochtends terug naar Auckland.
Tadaaa! Nu weten jullie ook waar we welke dagen zijn :)
Nog een paar leuke websites (voor de diehard volgers) :
Trein
Swim with Dolphins cruise:
Puzzling World:
Bungy Jump;
Stray travel:
Nog drie weken en een dag en dan heb ik eindelijk vakantie! Ik kan niet wachten!
Na mijn vakantie nog 3 weken stagelopen en dan ben ik eindelijk klaar met dat stomme onbetaalde gewerk van de afgelopen jaren (= stage, dit is m'n 4e in 2,5 jaar al). Laat dat diploma maar komen!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door 'Stray Travel', 'Sven Dekker', 'Jos van den Bersselaar' en 'New Zealand South Island'.
Puzzling World is da bomb!
Whaaaa ik wil ook naar Puzzling World! Man man man, wat een avontuur, en wat een activiteit. Redelijk sfeerverhogend lijkt me.
Trouwens, zwemmen met Dusky's en de Nevis Highwire waren voor mij twee hoogtepunten op het zuidereiland. Goede keuze!
Zit me net te bedenken.. we gaan niet naar milford sounds... en dat is wel het mooiste stukje van de wereld!!! Stomme stray-prijs we zien heel veel daardoor niet..
Je hebt heel netjes geknipt en geplakt hoor, maar Marlborough Sounds sounds doen Sven en ik terwijl jullie de dolfijnen vervelen, dus die meot je er even tussenuit halen. Sorry :(
Oh, haha ja ik dacht al wat is Marlborough Sounds :p
En Naomi: Jawel hoor:
"Queenstown to Gunn's Camp
Depart 8am. Then enjoy one of the most scenically amazing drives in the world on our way to Milford Sound."
Hey Eva, ik sprak je moeder en die vertelde dat je in NZ zit! Ik had geen idee! Wat gaaf! Zo als je weet zijn ik en Reinier er ook geweest! Ik wou alleen maar zeggen! Geniet er van! Elke dag! Je zit zo weer een saai NL haha. Heel veel plezier! Ook van mijn vader!
Groetjes x